Atk tikkaus machine korjaus ja huolto vinkkejä

Atk tikkaus kone pitkittää käytön aika usein alttiita eri ongelmia. Siksi on kiinnitettävä huomiota kohtuullisen toimeentulon atk tikkaus päällä, säilyttää hyvän työympäristön.

Atk tikkaus kone työympäristö, kuten fyysinen ja sähköinen ympäristö kahdella tavalla. Entinen viittaa ympäristön lämpötila, kosteus, pölyn pilaantumisen ja tärinää, vaikutuksia; viimeksi mainitulla tarkoitetaan staattista sähköä, teho linjakohina ja RF häiriöitä. Ympäristötekijät sivuuttaminen saattaa järjestelmä toimisi virheellisesti.

1, atk tikkaus kone ympäristön lämpötila ja kosteus: vaatimukset lämpötilan ja kosteuden ei ole korkea, niin kauan kuin käyttäjä koetella viihtyisän ympäristön, -tietokoneissa.

Lämpötila on liian alhainen, voi olla joitakin osia ei toimi kunnolla, tämä ei ole tietokoneen vika lämpötila liian korkea, tietokoneen jäähdytys vaikeuksia komponentin toimintahäiriön ylikuumenemisen;

Suhteellinen kosteus vaihtelee sijainnista, liian kuiva ilma voi aiheuttaa staattisen sähkön kertymistä, vahinkoa mikropiirit huono sekä ihmisen ja koneen. Liian kostea ilma tekee sirujen sisällä hapettuminen, korroosio, jolloin huonosta yhteyttä tai oikosulun aiheuttama.

2, ilmanvaihto: tietokoneessa on tiettyjen vaatimusten ilmanvaihto, tietokone Taatusti hyvä ilmanvaihto ja Shun jäähdytyselementin.

3, pölytiivis: moottorin huone ympäristö on tärkein tekijä varmistaa koneiden työn kunnolla, on joitakin pöly-laitteiden, kuten laitteet, Tossut ja korkki kansi.