Vaikutus ja mahdollisuus atk tikkaus koneen

Tikkaus ompelukone rakenteen yksinkertainen, läpimurto perinnäinen tietokone tikkaus ompelukone teknologian pullonkaula rajat käyttää tuonnin linja opas, ainutlaatuinen tekniikka tekee koneen palkki ajaa valoa herkkä sileä, taata tietokoneen tikkaus ompelukone laatu. Joten hinta näkökohdat tietokoneen yan kone hinta myös on kasvanut, Viimeisin halpa tietokone yan ompelukone, hinta 15800, suuren luokan oli 100000, korkea tarkkuus, voi viedä tuotteita. Helppokäyttöinen, Nopea, koskee Yu vuodevaatteet, patja, vaatteet, huonekaluteollisuudelle. näytetään tietokoneen yan ompelukone laajalti eri peitto, ja makuupussi, ja päiväpeite ja verhot ompelu, tikkaus tietokone yan ompelukone Bad monet haluaa valita kappaleen on hyvä mekaaninen, avain nähdä mekaaninen keskeiset osat, kuten kääntyi osaa materiaalia, astu moottorin led koko kone suorittaa, jos synkronointi kierroksen valinta muovi- tai kappaletta

Varo pian kuolla myös riippuu kaikki osat, kuten pieni tikkaus runko, materiaalien ominaisuuksista, jos 4 x 4 putki päällä kulun vakauteen.

15 vuotta sitten, Kiina, korkea tuotos, johdonmukaisuus mekaaninen monen neula tikkaus-kone on hyvä, mutta yksinkertaisia temppuja vähemmän muutoksia, epäonnistua ja ei voi toistaa, komposiitti, jalostettuja aineita ja paristot. 1.2 välivaiheen tikkaus nyt jotkut valmistajat käyttävät käsintehty tikkaus ja kone tikkaus tuotantolinja. Koska molemmissa näissä menetelmissä on huonot puolensa, se on vähitellen korvattu kehittyneempiä valmistustekniikka tikkaus. Atk tikkaus kone verrattuna perinteinen mekaaninen ompelukone, rikkoi sen tie puoli koordinoida tehtävä yksinkertainen malli. Precision tietokonejärjestelmät valvonnassa tikkaus toiminto täydellisesti koko koordinaattijärjestelmä kehittänyt erilaisia monimutkaisia kuvioita, ajonopeus, mekaanista, melusaaste ja muut indikaattorit ovat mekaanisia koneita menneisyyden voisi vastaa.