Atk, tikkaus kone Intelligence kehitys Kiinan Road

Tikkaus teknologian koneita Kiinassa ja kokemus saadun kansainvälinen järjestelmä, mutta atk tikkaus piristyivät on kehityksen tekstiilituotteiden teollisuus jatkaa laajentumistaan.

Todellinen Kiinassa, tikkaus ompelukone tikkaus ompelukone tietokonetuotteiden todellinen markkinoiden myös vain yli 10 vuotta tulee muodostaa, maailmanluokan tuotteet kuuluu myös nuori valtio, tietokone tikkaus ompelu luottamuksellisia mennä tien myös on pitkä, kehityksen suuntaan tulevaisuudessa on kansainvälisiä älykäs Road, tietokone tikkaus ompelukone pitäisi saavuttaa kerran täytetty avoimen puuvilla , ja lähettäneet kankaalla, ja täyttö ja sai puolella ja CD puolella, prosessi kerrotaan radan ja toiminnan pitäisi visuaalinen ja inhimillisempi ja älykäs ja.

Ja atk-tikkaus koneet ja atk kirjonta koneita myös yhdistetään tuotantoprosessin mikä ymmärtämättä tikkaus design teollisen tuotannon automaatio, kauko-ohjattu intelligent information management ja prosessi. Älykäs kehittäminen atk tikkaus päällä, Kiina on tie yleistä suuntaa.