Ranska Tekstiiliteollisuuden koneet tarkoitettu Intian markkinoille

Ranskan tekstiili koneteollisuus palvelemaan Euroopan markkinoiden vuotuinen liikevaihto on 1,3 miljardia dollaria kasvun. Sen jälkeen taloudellinen kriisi, kuten Kiina, Intia ja Turkin ja muiden kehittyvien maiden tulee kuitenkin Ranskan markkinat.

Ranskan tekstiili koneiden valmistajille merkittävällä tavalla historiallista kehitystä tekstiiliteollisuudessa, spinning alan puuvillaa kierretty ja Teksturoitu lanka koneiden, jacquard ja Dobby koneita, lämmön-asetus päällä, toimittaminen kuitukankaiden kangas uusien alojen tekstiili teollisuus käsittely ja kierrätys tekstiiliainetta. Ranskan tekstiili koneteollisuus osalta vienti kuudennella sijalla maailmassa.

Ranska Tekstiiliteollisuuden koneiden valmistajat Association (UCMTF) puhemies bulunuo·amulina sanoi: "pitkäksi ajaksi meidän romahtaa maan vaatteiden ja tekstiilien markkinat. Viime aikoina Euroopan markkinoilla myös tapahtui. Nämä markkinat ovat kääntyneet Kiinan ja Intian ja muiden maiden. Vaikka Kiinan äskettäisen elinvoima, mutta se näyttää paremmalta. Ja paikallisten sijoitusten kannustimia hallitukselta Intian markkinoilla on tullut varsin aktiivinen. "Myynti peritään takaisin tasolle ennen talouskriisiä, Ranskan tekstiili koneteollisuus näyttää lupaavalta.