Tikkaus liiketoimintamahdollisuuksia

Kiina on maailman houkuttelevin tikattu tekstiili tuotannosta ja kulutuksesta, se on maailman tehokkain tikkaus tekstiili mahdollisuuksia.

Kiina vahvistaa keskipitkän- ja pitkän aikavälin strategioita tehostaa avoimen talouden luo uusia mahdollisuuksia tekstiiliteollisuuden teollisuuden parantaminen

Kiinan liityttyä WTO: N kansainvälinen kattavuus kahdenvälisen tai alueellisen vapaakaupan laajenee ja Kiinan kaupan ylijäämä ja suuri valuuttavaranto, jotka edistävät Kiinan tekstiiliteollisuuden laajentaa käyttöön kansainvälisen kehittyneitä laitteita, kehittyneen teknologian, erinomainen lahjakkuus, houkutella uusia valmistusalan yrityksiä ja tutkimus- ja kehittämislaitosten, nopeuttaa yrityksiä kehittämään teollisuuden innovointivalmiuksia on suuri merkitys. 6 vuotta uuden vuosisadan Kiinan tekstiili-laitteita valmistavan teollisuuden on tehnyt merkittävää edistystä ja etenemistä, mukaan lukien ulkomaisten ja Hong Kong, Macao ja pääkaupunki on muodostanut 38.05 % 31.34 % liikevaihdosta vientiin toimituksen arvosta kipusi 64,3 prosenttiin. Kehittynyt ulkomaisten teollisuusyritysten Kiinassa, tehtaan kehitystä ja edistystä kotimaan OEM Aito win-win-tilanne.


Lisäksi, koska globalisaatio, kansainvälistyminen Kiinan markkinoilla, Kiinan markkinat ovat houkuttelevin markkinat maailmassa, lähes kaikki suuret nimet maailmassa ovat Kiinassa. Samaan aikaan kotimaan markkinoilla on suurin teollisuuden Kiinan tekstiiliteollisuuden, 2000 yritysten edellä kotimarkkinamyynnin tuotantoon osoitettu koon osuus on 67 %, nyt 77 prosentilla.