Tikkauslaite

Tikkauslaite on tekstiilikone, joka ompelee linjan kuvion patjan pinnalle, vuodepeitteelle, peitteelle tai vastaavalle. Peitteiden ompelukoneen tasoituskone voidaan jakaa kahteen tyyppiin, suoraviivaan koneeseen ja tietokoneen tikkauslaitteeseen ompeleiden määrän ja ompelukuvion mukaan. Suora porauskone on yleensä 7-nastainen, 9-napainen ja 11-napainen. Ompelukone voi ommella vain suorat viivat. Tietokoneen tikkauslaite käyttää tietokoneella varustettua visuaalista rajapintaa, jolla ohjataan koneen liikkumista kuvion ompelun toteuttamiseksi.

HC2500

Tietokoneiden tikkaus

Jatkuvaa tutkimusta ja tutkimusta varten, tieteellisten tutkijoiden ponnistelujen avulla, lopulta kehitettiin tietokoneella ohjattava tietokoneistettu tikkauslaite. Sen syntyminen ratkaisee tavallisten tikkauslaitteiden ylitsepääsemättömän ongelman. Verrattuna perinteiseen mekaaniseen tikkauslaitteeseen tietokoneen tikkauslaite on hajonnut sen funktion kautta yksinkertaisesti piirtää puolikokoisen yksinkertaisen kuvion. Tarkka tietojärjestelmä ohjaa tietokoneen tikkauslaite pystyy käsittelemään täydellisesti kaikenlaisia monimutkaisia kuvioita, jotka kootaan koko koordinaatistossa. Tuotannon nopeuden, mekaanisen suorituskyvyn, melusaasteen ja muiden indikaattoreiden osalta aikaisemmilla koneilla ei ole vertailu. .

3200-3

Toiminto ja ominaisuudet

1. Ohutsuhteen säätötoiminto: Voit säätää eri paksuuksia säätämällä tikkauksen syvyyttä asiaa koskevien ohjeiden mukaan.

2. Kuvion tallennustoiminto: Tietokoneen tikkauslautan levy voi tallentaa kuvioita pitkään, ja käyttäjät voivat halutessaan käyttää lisättyä mallia tarpeen mukaan. Toimenpide on yksinkertainen, kätevä ja nopea.

3. Aseta linja-askeltoiminto: luotettavuus on vahva, linja-askelmat ovat tasaiset ja kuviota ei ole helppo muuttaa.

4. Hook-toiminto: Se voi tehokkaasti estää irrottamisen.

5. Rikkoutuneen langan tunnistustoiminto: Kun johdin on irrotettu, järjestelmä pysähtyy automaattisesti.

6. Maan käyttöaste: Tietokoneen tikkauslaite vie pienen alueen, mutta tikkauskerroin on suuri.

7. Tietojen näyttötoiminto: Voit nähdä karaosan nopeuden, pysäköintikertoimen, ulostulotilastojen ja jäljellä olevan muistin näytön näytössä.

8. Turvalaitteet: Epämuodostumat kuten tietokoneet, moottorit ja koneet pysähtyvät automaattisesti, ja näytöllä näkyy vikoja.

9. Vahvistuksen saumaustoiminto: Kun vahvistustyöntö on päällä, tikkauslaite ottaa neulan automaattisesti tiettyyn kohtaan.

10. Virrankatkaisutoiminto: Kun virta katkeaa tai virta katkaistaan käytön aikana tai kun tikkauslaitteessa on ongelma (neula tai lanka), kun kone on pysäytettävä, tietokoneen tikkaus kone voi automaattisesti ja nopeasti seurata kukkaliikkeen mallia. Reitti siirretään nopeasti eteenpäin tai taaksepäin. Ja kun haluat jatkaa tikkausta, voit automaattisesti tai manuaalisesti palata tikkauspisteeseen pysäytyksen aikana jatkaaksesi tikkausta.

11. Kuvion toiminto: Kuvioa suurennetaan tai pienennetään 50% -200% vaakatasossa ja pystysuunnassa yksipuolisesti, ja yksikkö korjataan automaattisesti 1%. Toiminnon aikana, kun linja on katkennut irtikytkemisen tai alarivin takia, se voidaan määrittää automaattisesti tai manuaalisesti. Neula palaa ompeleen suuntaan sauman aikaansaamiseksi.