Hengchang Quilting Machinery Factory

Single Needle Quilting Machine Olemme tikkaus koneen ammatillinen valmistajat, on asetettu tuotekehitys, yhden neulan tikkaus koneen valmistus ja myynti yhdeksi teollisuusyrityksissä. Kiinan pinnalla ja tikkaus tuotteet edelleen parantaa, olen kasvi jatkuvasti parantamaan vanhaa tuotetta Perustuu Uraauurtava innovaatio, kattava päivitys valvontajärjestelmä tuodaan tikkaus pää ja pohja uuden tietokoneen ohjausjärjestelmä, Panasonic servo moottori, korkea hyötysuhde. Ja imevät kotimaisia ja ulkomaisia kehittynyttä teknologiaa, joka on kehitetty taloudellisten ja käytännöllisten tietokoneiden tikkauslaitteiden maailmanlaajuiseen kuivikkeisiin.

Me kiinni "ammattilainen luoda arvoa, vastuuta tulevaisuudesta, laadun siirtämiseen maailmassa, eheys lähettää maailman." Liiketoimintafilosofia. Jatkuvasti itsestään, haastaa raja ja käyttäjät yhdessä kiivetä uusi huippu, luoda uutta kunnian.


Yrityksessä on: uusi rakenne, erinomainen suorituskyky, yhden neulan tikkaus koneen täydellinen servomoottori, korkea hyötysuhde ja alhainen kulutus, sileä käyttö, korkea automaatioaste, yksinkertainen toiminta, kaunis ulkonäkö, hintaketju.


Single Needle Quilting Machine Olemme tällä hetkellä Kiinassa tänään kuuluisa vaatteet, vuodevaatteet ja patja valmistajat ovat enimmäkseen käytetään eri malleja tietokone tikkaus kone, ja tuotteitamme viedään myös Eurooppaan, Etelä-Amerikkaan, Afrikkaan ja Kaakkois-Aasiassa ja muilla alueilla. Olemme jatkaneet "asiakkaiden ensimmäinen, laatu voittaa" tavoitteena markkinoiden suuntautunut, ajankohtainen innovaatio, joka on alan aina ollut johtava asema.


Tarjoamme tikkaus-koneen nykyisen kansainvälisen tikkausmarkkinoiden kysyntään, maailman johtavan tason käyttöön ja Yhdysvaltojen tikkauslaitteiden valmistusteknologiaan, kaikkiin teknisiin indikaattoreihin ja laitteiden suorituskykyyn sekä maailman huipputekstiilikoneeseen teknisen Ja luotettava käyttö Laaja, sopii patjan paneeliin, patjatyynyihin, päiväpeitteisiin, peitot, vuodevaatteet, verhoilu

Ja muita tuotannon tuotteita, jotka voivat vastata eri käyttäjien tarpeisiin.

Single Needle Quilting Machine Tarjoamme paitsi tarjota yrityspalveluja, mutta myös parantaa myynnin jälkeistä palvelua, suurin osa käyttäjistä teknisen