Strip koneet alan kestävän kehityksen Kiinassa

Strip leikkaus koneteollisuus Kiinassa jälkeen vaikutukset kielteisiä tekijöitä kotimaassa ja ulkomailla, yritysten ja yhdistysten yhdessä aktiivisesti lähteä ahdinko ja pyytää uutta etsimään kestävää kehitystä.

Nauhat leikkaus kone alan kestävän kehityksen Kiinassa, tarvitset ulos metsään: vahvistaa hallinta, vähentää kustannuksia ja parantaa yleistä laatua ja tehostaa toimia; Kiinnitä huomiota tuotteiden laatua, toteuttaa tehokkaasti "laatu strategia". parantaa riippumattomien innovaatioita, kehittää tuotteita, joilla riippumattomien immateriaalioikeuksia ja keskeisten teknologioiden parantaa markkinoiden sääntelyä ja kyky toimia, perustuvat kansainvälisten ja kotimarkkinoilla.

Tämä menetelmä on tarkoitettu yhden Corporation oli päässä yrityksessä, riisua koneteollisuus kokonaisuutena myös teollisuus tarvitsee olla järkevä, hyvä kilpailuympäristössä, on markkinoilla kunnossa. Kestävän kehityksen teollisuuden klusterin myös soittaa hyvin tärkeä rooli. Kehittäminen teollisuuden klustereita, saat seuraavat edut: vähentää "jatkaa"-kynnyksen yrittäjyyteen ja lisäämään teknologian ja innovaatioiden tehokkaan integroinnin resurssit, saatavuus edullisemman kustannustason etuja, lisälaite alueellisen tuotemerkin vaikutus, parantaa teollisuuden kilpailukykyä kokonaisuudessaan. Nauhat koneteollisuus parhaillaan kestävän kehityksen vaikeudet ja ainahan epäsuotuisat tekijät, kuten, muutos ja teollisuuden tiellä, joka on myös täynnä mahdollisuuksia ja haasteita, mutta olemme varmoja, että business kestävän, niin kauan kuin säästöt kasvavat, voimme päästä pulasta.